Reviews

Onderstaande reviews op het werk van De Houtense Klusman zijn gegeven op de site van Werkspot en via de email:

We zijn zeer tevreden over het werk van Klaasjan. Na enkele teleurstellende ervaringen met keukenleveranciers, die ons alleen maar nieuwe keukens wilden verkopen, was Klaasjan een verademing. Hij was niet alleen prettig en flexibel in de omgang, maar dacht ook actief met ons mee. Hij bood een redelijke offerte aan voor het vervangen van een kookplaat, waarbij extra zaagwerk vereist was, en het volledig vervangen van een defecte pannencarrousel. Daarnaast heeft hij nog een plank opgehangen. Klaasjan’s vakmanschap en aandacht voor detail werd zeer gewaardeerd. We raden hem zeker aan en zullen in de toekomst weer zijn hulp inschakelen voor eventuele klussen. Een echte aanrader! – Sjoerd (Houten)

Bedankt voor het plaatsen van de schutting. Ziet er goed uit. Ook namens de buren.  

Houten

We kunnen hem iedereen aanbevelen: een klusman die meedenkt en bouwt /creëert zoals jij dat wilt, geeft goede adviezen, zodat je er samen altijd uit komt. Hij werkt snel en nauwkeurig en we zijn altijd weer blij met het eindresultaat. Inmiddels heeft hij al de nodige klussen in en om ons huis gedaan:  De bestaande tuinpoort in spiegelbeeld gezet, zodat we makkelijker met de fietsen de schuur in kunnen, Houten ramen vervangen door kunststof ramen, div. klusjes met lampen en dimmers en onlangs een ombouw om de airco-unit in de voortuin. Hij heeft altijd een goed humeur en áls er al wat tegenzit wordt dat snel en creatief opgelost. Een topper!!!

Houten

Klaasjan is een zeer vriendelijke, kundige vakman. Hij reageert snel, is communicatief duidelijk en verstaat zijn werk. Mocht ik weer een klus hebben, dan zou ik zo weer De Houtense Klusman bellen. Ik ben erg tevreden met hem.

Houten

Klaasjan heeft een prachtige kast gemaakt, en nog een paar andere klussen snel en professioneel geklaard. We hebben direct een nieuwe opdracht bij hem uitgezet.

Utrecht

Klaasjan heeft voor mijn werkkamer prachtige kasten op maat gemaakt! Ik heb eerst zelf een ontwerp gemaakt, waarin al mijn wensen een plek kregen. Daarna heeft Klaasjan met mij meegedacht hoe die wensen technisch goed uitgevoerd konden worden en heeft hij de kasten gemaakt. Het resultaat is een mooie werkkamer met een kast op maat tegen een schuine wand (met lades en een uitschuifgedeelde) en een boekenkast met een praktische indeling en een mooie vorm. Daarnaast nog een bijpassend bureau met een uitschuifbaar deel. Ik ben heel tevreden over het werkproces èn over het prachtige resultaat. Als je een bijzonder meubelstuk wilt, wat echt op maat in een kamer past èn past bij jouw wensen is het een goed idee om Klaasjan te vragen met je mee te denken!

Houten

Superblij met de ombouw voor onze radiator! Klaasjan heeft het echt heel netjes en professioneel gedaan. Hij was heel duidelijk en transparant in communicatie. Heel prettig om mee te werken, aanrader!

Utrecht

Het plaatsen van houten binnenwanden in onze schuur heeft Klaasjan in een ochtend gedaan, en we zijn erg tevreden met Klaasjan’s werk. Hij werkt nauwgezet en denkt praktisch mee. Zeer aanbevolen!

Zeist

Wat zijn wij blij met de klussen die je verricht hebt nl. de poortdeur met nieuwe cilinder en de deur van het tuinhuisje helemaal recht getrokken !! Bedankt!

Houten

Hartelijk bedankt voor jouw werk vandaag bij ons. We vinden het echt mooi geworden.

Houten

Goeie duidelijke afspraken en snel aan de slag gegaan. Ik ben heel tevreden en blij met het resultaat van radiatorombouw en deuren in kozijn!

Zeist

My garden shed was due for some maintenance. The roof had started to sink in, causing water to drip inside the shed. There was also a rotten plank under a primitive window frame that needed replacement.

Klaasjan gave me offers in different price ranges, which shows that he can see several ways to solve a problem to satisfy different customer types. We considered the prices to be fair. I ultimately chose to replace the whole wall with the rotten board, insert a nicer window frame with lead that would divert water, and replacing the roof. Klaasjan took care of this in approximately 1.5 days.

I find Klaasjan a friendly and reliable handyman, who also communicates well in English if necessary. I am happy with the execution of this job, and we have already started discussing other opportunities for work around our house.

Utrecht

We zijn erg blij en tevreden met het werk van Klaasjan! Hij heeft op onze zolder 2 inbouwkasten gemaakt met deurtjes, een vensterbank geplaatst, een opbergkastje op maat en plankjes opgehangen waardoor het geheel er netjes strak weggewerkt uitziet. Als extra’tje heeft hij ook onze nieuwe gordijnrails opgehangen. Het werk was in 2 dagen geklaard en de communicatie verliep heel soepel. We schakelen hem graag nog eens in.

Utrecht

Klaasjan heeft bij ons de verbouwing gedaan, bestaand uit een uitbouw naar onze schuur, muren verplaatsen en deurkozijnen plaatsen. Wij hadden een vaste prijs afgesproken. Klaasjan heeft boven verwachting onze verbouwing uitgevoerd. Hij werkt zeer gestructureerd en komt afspraken na. Wij hebben hem al aan bekenden aanbevolen die toekomstig een verbouwing gaan doen. Alsnog bedankt, groet Macha en Ralph

IJsselstein

Supersnelle, servicegerichte vakman, vriendelijk en communicatief sterk.

Bilthoven

De houtense klusman was vooraf goed bereikbaar om de klus door te spreken. Op de afgesproken tijd ging hij zonder omhaal van woorden aan de slag. Hij had zich goed voorbereid door zich op het type koelkast in te lezen. Hij was inventief in het oplossen van de klus. Alles werd binnen de vooraf opgegeven tijd uitgevoerd.

Houten

Klaasjan, de Houtense Klusman, heeft eerst een prima advies gegeven hoe we ons ventilatieprobleem het beste konden oplossen. Een betere afzuigkap was de beste optie. Nadat alle materialen binnen waren, pakte hij het weloverwogen en voortvarend op. Bij de installatie kwamen we nog heel wat onverwachtse obstakels tegen, maar die heeft hij allemaal creatief opgelost. Hij werkt netjes, veilig en overlegt voortdurend welke mogelijkheden er zijn en wat dan het beste aansluit bij onze wensen. Resultaat mag er zijn! Keurig afgewerkt, alles werkt als een tierelier en ons probleem is de wereld uit. Klaasjan, dankjewel! Van harte warm aanbevolen!

Houten

Zeer tevreden over aanpak en resultaat! Denkt praktisch mee en komt met efficiënt met oplossingen.

Utrecht